Изработка и монтаж на дървени конструкции в Бургас

Проектиране, изработка и монтаж на дървени конструкции за дома и градината. Дървени конструкции по заявка и по скица на клиента. Планиране и изработка на дървени конструкции за градина – веранди и перголи. Изработка на дървени селскостопански постройки.

Дървени конструкции в Бургас

Работим с най-висок клас дървени материали, което гарантира устойчивост и дълъг период на експлоатация на дървените конструкции.

Основни категории дървени конструкции

Проектиране изработка и монтаж на дървени конструкции, които могат да се категоризират в следните групи:

  • Дървена беседка, веранда или пергола, включително и преместваеми конструкции, с които да създадем уют във вашата градина.
  • Дървена къща, която се изгражда върху стабилна основа от стоманобетон и носещи дървени колони. Основен захват на елементите се прави чрез болтове и винтове като на места се допуска употребата и на гвоздеи в зависимост от натоварването върху елемента. Покривът е дървена конструкция, която се състои от дървени стойки, ребра обшивка от дъски и столици.

Обзавеждане от дърво в Бургас

Обзавеждане от дърво – монтаж и демонтаж на мебели. Бургас Ремонт Ви предлага услуга за монтаж на новозакупените от Вас мебели – гардероби, скринове, спални, кухненско обзавеждане и стенни рафтове. Нашите майстори ще се погрижат за сглобяването на вашето обзавеждане бързо и качествено. Изработка и монтаж на рафтове от дървен материал по Ваш избор. Изберете от богата гама дървени плоскости и ние ще ги превърнем в желаното от Вас обзавеждане. В случай, че искате да се отървете от старото си обзавеждане Бургас Ремонт може да Ви съдейства за разглобяване и демонтаж на Вашите стари мебели.

Ремонтни услуги и довършителни ремонтни дейности - Burgas Remont