Окачени тавани в Бургас

Окачените тавани са перфектна възможност за скриване на ел. инсталацията в помещението и постигане на ефект при дадено дизайнерско решение. Бургас Ремонт разполага с майстори, които ще направят за вас дизайн и монтаж на окачен таван изцяло според вашите изисквания и нужди. Окаченият таван базиран на конструкция от гипсокартон, която се прекрепя към бетонения таван на избраното помещение. Това решение предлага добра термоизолация и намира приложение във всички видове помещения – баня, детска стая, спалня или офис помещение. Шумоизолационните качества и възможността за монтаж на всякакъв тип осветителни тела правят окачените тавани предпочитано решение за всеки офис.

Висококачествена изработка

Високото качество на материалите, които използваме и екипът от опитни майстори на Бургас Ремонт ще Ви гарантират безупречна реализация на всеки един проект от проектиране до монтаж.

Окачен таван за баня

В основата на окачения таван стои метална конструкция от профили, която се изгражда след измерване на нивото на тавана. Възможна е употребата на вата за по-добра изолация по избор на клиента. След монтажана основата от профили се окабелява тавана така, че да се скрие ел. инсталацията в конструкцията. Следваща стъпка е полагане на два слоя гипсокартон, който се обработва със специален водоустойчив грунд и се шпаклова. Довършителните дейности включват нанасяне на латекс и монтиране на осветителни тела.

Съчетание между произведение на изкуството и енергийна ефективност

За направата на опънат таван се използва пожароустойчиво PVC фолио, което се разтяга под влиянието на топлина и се закрепва около периметъра на стаята чрез специална профилна система. Материалите, които използваме отговарят напълно на европейските стандарти и са абсолютно безопасни за здравето. Таваните са издръжливи дори на наводнение като дори след натоварване от 100кг/м2 те възвръщат първоначалната си форма. Арт-таванът е опънат таван с артистичен печат, който благодарение на модерните технологии може да бъде принтиран с красив фотопечат. Широкоформатния печат ни позволява да възпроизведем всяко едно изображение и произведение на изкуството. Можете да избирате измежду 150 цвята и текстури, които намират приложение в различни интериорни решения. Монтажът на опънат таван не изисква разместване на мебели, процесът е максимално “изчистен”. Височината на помещението намалява само с около 2,5 – 3см. Доброто ниво на шумоизолация абсорбира шума и допринася за тиха и спокойна атмосфера във Вашите помещения. Ние ще реализираме вашите творчески идеи с неограничените възможности за прилагане на цветове, текстури и цветни изображения за опънати тавани в Бургас.

Ремонтни услуги и довършителни ремонтни дейности - Burgas Remont