Индустриални подове в Бургас

Индустриални настилки и подове осигуряват както добрата визия на вашето помещение, така и безопасността на персонала и транспорта на стоките в него. Бургас Ремонт предлага изработката на индустриални подове, които са са химически устойчиви и подпомагат добрата екологична оценка на помещенията, в които се използват. Без значение дали ще се използват в офис, склад или фабрика ние ще предложим решение за Вашия бизнес. Основни видове настилки са полиран бетон, шлайфан бетон, полиуретанови и епоксидни подове. Друго често срещано решение, което можем да Ви предложим са подове от PVC плочи.

Висококачествени индустриални подове

Високото качество на материалите, които използваме и екипът от опитни майстори на Бургас Ремонт ще Ви гарантират безупречна реализация на всеки един проект от проектиране до монтаж.

Списък с предлагани подови настилки

Бургас Ремонт предлага изработка на индустриални подови настилки:

  • Индустриална подова настилка за производства и цехове.
  • Индустриална подова настилка за закусвалня и хлебарски цех.
  • Подова настилка за склад.
  • Подова настилка за паркинг и гараж.Перфектно съотношение между цена и качество на материалите позволява да предложим услуга с гаранция за качество при изготвяне на индустриални подове и подови настилки.

Подови настилки за гаражи и паркинги в Бургас

Настилки за паркинги и гаражи е още една от предлаганите услуги на много добра цена. Решенията, които Бургас Ремонт предлага не позволяват хлъзгане и са устойчиви на петролни продукти. Настилките са подходящи както за открити, така и за затворени помещения. Високо качество на материалите осигурява много добра устойчивост на атмосферни влияния, което прави нашата подова настилка за паркинги подходяща за употреба на открито. Индустриални настилки в Бургас за производствени цехове и фабрики. Свръхустойчиви подове с покритие против хлъзгане – износоустойчиви подове.

Ремонтни услуги и довършителни ремонтни дейности - Burgas Remont