Опънати тавани Бургас

Опънати тавани – светещи тавани с високо качество и на достъпни цени от Бургас Ремонт. Изработка на платно за опънат диван. Изработката на опънати тавани включва два основни елемента – мембрана и рамка като технологията се използва основно за покриване на тавани, но е приложима и при облицоване на стени в различни дизайнерски решения за декорация. Френски опънати тавани с принт по избор на клиента.Подходящи за всякакъв тип помещения опънатите тавани освен красиви са и енергийно ефективни. Мембраните създават тънък слой изолация, която допринася за по-ниска консумация на енергия при затопляне или охлаждане на помещението. Употребата на PVC и алуминиеви профили при изработката на опънати тавани позволява свобода в създаването на декоративни форми за постигане на разнообразни ефекти включително ефект “звездно небе” и различни 3D форми. Майсторите от Бургас Ремонт са на ваше разположение при нужда от консултация или експертно мнение.

Издръжливи и влагоустойчиви опънати тавани

Опънатите тавани освен енергийно ефективни са и изключително устойчиви. Мембраните са влагоустойчиви, което осигурява добри изолационни качества. Светещият таван е подходящ за всеки тип помещение. Качествената изработка гарантира устойчивост на влага и топлоизолация. Картина по избор може да бъде принтирана върху платното, което прави Вашият таван уникален.

Небе с облаци - светещ таван направен в Бургас
Реализация на опънат таван - платно в жълт цвят
Опънат таван реализиран в град Бургас с ефект на облаци и синьо небе
Опънат таван в град Бургас - стая за момиче в розов цвят - Барби стил
Опънати тавани с небе в Бургас | Тавани с небесен ефект
Опънати тавани - светещи тавани | Фирма за опънати тавани
Опънати тавани в Бургас | Изработка на опънати тавани

Лесно почистване и поддръжка на опънати тавани

Опънатите тавани, които изработваме не изискват специални грижи. Ако таванът ви се замърси, можете да го избършете с мека кърпа напоена с вода или специални продукти за грижа. Благодарение на специално използваното висококачествено платно, таваните направени от нас не задържат прах. За направата на опънат таван се използва пожароустойчиво PVC фолио, което се разтяга под влиянието на топлина и се закрепва около периметъра на стаята чрез специална профилна система. Материалите, които използваме отговарят напълно на европейските стандарти и са абсолютно безопасни за здравето. Таваните са издръжливи дори на наводнение като дори след натоварване от 100кг/м2 те възвръщат първоначалната си форма.

Изработка на опънат таван:

  • Опънат таван за кухня.
  • Опънат таван за баня.
  • Опънат таван с картина.
  • Светещ опънат таван.
  • Светещ таван с небе и облаци.
  • Опънат таван за детска стая.
  • Опънати тавани за офиси.

Съчетание между произведение на изкуството и енергийна ефективност

Арт-таванът е опънат таван с артистичен печат, който благодарение на модерните технологии може да бъде принтиран с красив фотопечат. Широкоформатния печат ни позволява да възпроизведем всяко едно изображение и произведение на изкуството. Можете да избирате измежду 150 цвята и текстури, които намират приложение в различни интериорни решения. Монтажът на опънат таван не изисква разместване на мебели, процесът е максимално “изчистен”. Височината на помещението намалява само с около 2,5 – 3см. Доброто ниво на шумоизолация абсорбира шума и допринася за тиха и спокойна атмосфера във Вашите помещения. Ние ще реализираме вашите творчески идеи с неограничените възможности за прилагане на цветове, текстури и цветни изображения.Нашият дизайнерски екип ще реализира образа от вашето въображение върху тавана на помещението, което искате да преобразите. Приемаме заявки за изработка на платна от най-качествените материали на пазара. Нашата партньорска мрежа ни осигурява материали с гарантирано високо качество от фабрики с най-висок клас в световен мащаб. Опънати тавани могат да се използват както за придаване на класа и лукс във Вашия хол, така и за създаване на sci-fi атмосфера в стаята или офиса като резултатите могат да бъдат достойни за декор на филм. 

Френски опънати тавани

Свържете се с нас за да уточним подробности относно изработката и дизайна на таван по ваш избор и според желания от вас стил. LED осветлението, което се монтира позволява смяна на цветовете чрез дистанционно управление. Може да изберете цвят според атмосферата, която искате да създадете във вашата стая или цвят отговарящ на вашата фирмена идентичност, защото опънатите тавани стават все по-популярни и множество фирми се възползват от тези съвременни решения с цел да впечатлят своите клиенти и посетители. Предлагаме и изработка на така наречените матирани опънати тавани. Те предлагат гладка матирана повърхност, която изглежда като боядисан с латекс гипсокартон и често се използва за прикиване на несъвършенства, които често се получават при шпакловка и боядисване. Съвършено гладката повърхност, която предлагат този тип тавани, много трудно може да бъде постигната чрез другите познати методи за изработка на таван. Не се колебайте да се свържете с нас относно запитвания и цена за изработка на опънати тавани!

Опънати тавани в Бургас - изработка и монтаж на опънат таван

Безшевни опънати тавани

Може да разгледате нашата галерия, която представя малка извадка от всички реализирани проекти за изработка на опънати тавани от екипа майстори на Бургас Ремонт. Избирайки нашите ремонтни услуги вие се доверявате на опитен екип от майстори в съчетание с най-висок клас платна за опънат таван и строителни материали. Има много причини, които могат да ви накарат да изберете този тип тавани за вашия дом или офис. Опънати тавани са много здрави и издържат на физическо натоварване, не провисват, не се повреждат лесно при нормална експлоатация. Висока степен на влагоустойчивост предпазват вашия дом и вашите вещи. Цвета на тавана остава същия независимо от изминалия период от време. Гаранцията, която предлагаме ние за изработените от нас тавани е 10 години за платно. Наличието на този тип таван във вашето помещение създава неповторима атмосфера и футуристична визия, която няма как да постигнете с друг материал. Висококачествен печат на платната с безопасни за здравето бои и материали. Предлаганите от Бургас Ремонт опънати тавани са безшевни и без нужда от връчки, това позволява фотореалистичен печат върху тях и може да създаде 3D ефект.

Ремонтни услуги и довършителни ремонтни дейности - Burgas Remont