Хидроизолация в Бургас и региона

Хидроизолация на вашият дом е от изключителна важност за да сте спокойни, че сте елиминирали опасността от течове, мухъл и влага. Майсторите от екипа на Бургас Ремонт работят с най-висококачествените материали с гаранция за качество и дълъг експлоатационен период. Изолационната покривка издържа и на екстремни метеорологични условия включително големи температурни разлики. Течната хидроизолация е най-съвременния метод за нанасяне на изолация върху покрив. Саморазливните материали са последната дума на индустрията. Работим с най-качествените течни изолационни смеси. Нашите майстори ще направят безплатен оглед с цел подбор на най-подходящите материали за желаната от Вас площ.

Дългогодишен опит

Дългогодишният опит в работата с хидроизолационни материали гарантира качествена и безупречна работа на нашите майстори. Качествените изолационни смеси, разработени в последните години позволяват високи изолационни качества и плътно нанасяне на устойчив слой изолация, която ще предпази всеки покрив без значение дали е плосък или наклонен.

Хидроизолация на добри цени и с безкомпромисно качество

Услугите, които предлагаме са:

  • Хидроизолация на покриви.
  • Външна изолация – фасадна изолация на всякакъв тип конструкции.
  • Хидроизолация на тръби и тръбопроводи, басейни и мокри помещения.
  • Нанасяне на течна изолация.
  • Ремонт на покриви.
  • Отводняване на подземни помещения.
  • Отводняване на мазе.
  • Изолация на таванско помещение.
  • Нанасяне на изолация върху покриви.

Хидроизолация на покриви в Бургас

Нанасяне течна изолация на покрив е предпочитана услуга за град Бургас и Черноморието заради високата влажност. Бургас Ремонт работи с най-висок клас материали за изолация на покриви. Съдържанието на еластични влакна прави устойчива хидроизолация и позволява “обиране” на вибрациите. Добрите хидроизолационни показатели са причина за масовата употреба на този тип изолация за покриви. Изолация може да бъде положена на скатен или плосък покрив. Два основни вида изолация се предлагат на нашия пазар – рулонна и течна. Бургас Ремонт препоръчва рулонна изолация, която съдържа пластификатори и вградена еластична арматура. Полагането на добра изолационна покривка е силно препоръчително за района на град Бургас и Черноморието. Препоръчителни материали са полиестерна мрежа или нетъкан текстил. Доказани специалисти в Бургас ще направят безплатен оглед на Вашия покрив и ще Ви предложат подходящи продукти с гаранция за качество.

Ремонтни услуги и довършителни ремонтни дейности - Burgas Remont